Τα …άσχημα φαίνεται πως προσπαθεί να προλάβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής των Καταλανών μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες του, οι οποίοι φαίνονται καθησυχασμένοι στο υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα στο Βιθέντε Καλντερόν.
«Γενικά, πιστεύω πως παίξαμε καλά την Κυριακή. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν πολύ κακοί. Στο διάστημα αυτό δεχθήκαμε δύο γκολ. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις απέναντί σου ομάδες σαν την Οσασούνα», τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
«Είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό σε εμάς. Σαν προπονητής, είναι καθαρά θέμα δικό μου να παρατηρήσω αυτό το γεγονός και να προειδοποιήσω τους παίκτες μου», πρόσθεσε και συνέχισε: «Εάν υπάρχει μία επικίνδυνη ομάδα, αυτή σίγουρα είναι η Ατλέτικο, η οποία στο παρελθόν έχει πάρει απίστευτα αποτελέσματα, πετυχαίνοντας –μάλιστα- και πολλά γκολ», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. Στο τέλος, ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις τρεις σερί ήττες της Ατλέτικο την περασμένη εβδομάδα, η οποία μέχρι τότε μετρούσε 15 παιχνίδια αήττητη. «Ό,τι συνέβη στην Ατλέτικο, μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», κατέληξε ο προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης.
Επιμέλεια: Διονύσης Καππάτος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






