Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν, για να υπογράψει ο Μάουρο Ζάρατε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με τη Λάτσιο, σύμφωνα με τον αδερφό του και μάνατζέρ του Σέρχιο. Ο Αργεντινός στράικερ που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους «λατσιάλι» ως δανεικός από την Αλ Σαντ της Σαουδικής Αραβίας.
Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου που με τις φετινές του εμφανίσεις, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport» υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο για συμβόλαιο πέντε ετών και απομένουν κάποιες λίγες λεπτομέρειες» τόνισε αρχικά για να συνεχίσει «Εμείς δεν θα αλλάξουμε τις απαιτήσεις μας και θα πρέπει η Λάτσιο να τα βρει με την Αλ Σαντ».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο πρόσθεσε πως: «Ο Ζάρατε θα μείνει μαζί μας και στο μέλλον, το μόνο που λείπει για να επικυρωθεί η συμφωνία μας, είναι η υπογραφή του».
Για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Αργεντινού σταρ, θα πρέπει η Λάτσιο, να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις της Αλ Σαντ, οι οποίες, ανέρχονται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ρήγας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






