Γενικά

Μπεναγιούν: «Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα»

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια να αγωνιστεί το Σάββατο με το Ισραήλ απέναντι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 είναι ο Γιόσι Μπεναγιούν, παρά τις αντιρρήσεις της Λίβερπουλ που ανησυχεί για υποτροπή στον τραυματισμό του. Ο 28χρονος άσος φαίνεται διατεθειμένος να αγωνιστεί με οποιοδήποτε κόστος

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια να αγωνιστεί το Σάββατο με το Ισραήλ απέναντι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 είναι ο Γιόσι Μπεναγιούν, παρά τις αντιρρήσεις της Λίβερπουλ που ανησυχεί για υποτροπή στον τραυματισμό του. Ο 28χρονος άσος φαίνεται διατεθειμένος να αγωνιστεί με οποιοδήποτε κόστος.

«Έχω ένα μικρό πρόβλημα με την Λίβερπουλ. Δεν ήθελαν να έρθω στο Ισραήλ», τόνισε αρχικά ο Μπεναγιούν και κατέληξε: «Όσο όμως ξέρω θα είμαι σε θέση να δώσω το 100%, θα αγωνιστώ ακόμη και αν σημαίνει ότι θα ρισκάρω την υγεία μου. Ακολουθώ εντατική θεραπεία τις τελευταίες εβδομάδες και είμαι σχεδόν έτοιμος αλλά ορισμένες φορές αισθάνομαι πόνο. Το να χάσω το παιχνίδι του Σαββάτου θα ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι σε μία-δύο μέρες θα καταφέρω να προπονηθώ με την ομάδα. Αν αυτό θα συμβεί θα καταφέρω να αγωνιστώ».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x