Ισπανία

Πήρε Ρικάρντο η Οσασούνα

Στην Οσασούνα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ρικάρντο. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ συμφώνησε για διετή συνεργασία με την ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Οσασούνα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ρικάρντο. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ συμφώνησε για διετή συνεργασία με την ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Υπενθυμίζεται ότι οι «μπέμπηδες» άφησαν ελεύθερο στο τέλος της σεζόν τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος αποτελούσε την τρίτη επιλογή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον πίσω από τους Ρόι Κάρολ και Τιμ Χάουαρντ.

Επίσης, η διοίκηση της Οσασούνα ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Ρικάρντο Σανθόλ, επομένως ο Ρικάρντο θα «μονομαχήσει» με τον Χουάντσο Ελία για τη θέση του βασικού γκολκίπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο σύλλογο με δηλώσεις που έκανε στη «Marca»: «Αν και έχω προτάσεις από αγγλικές ομάδες, πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω στην Ισπανία. Γνωρίζω ότι ο εκπρόσωπός μου συζητά με πολλούς συλλόγους, αλλά μου αρέσει η Οσασούνα και αποτελεί την πρώτη επιλογή μου».


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x