Την άποψη ότι η Ίντερ βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του στην έδρα της Ουντινέζε. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει προσγειωμένος, παρότι η διαφορά με τη Γιουβέντους (που ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Κιέβο) αυξήθηκε στους 9 βαθμούς.
«Το σκουντέτο είναι πιο κοντά τώρα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει», τόνισε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα πολλοί πόντοι προς διεκδίκηση και χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε νίκες μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να βελτιώσουμε το προβάδισμά μας σε σχέση με τη δεύτερη θέση, παρά το γεγονός ότι στα χαρτιά αυτή η αγωνιστική ήταν δύσκολη για εμάς. Η Κιέβο έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι και, με λίγη τύχη, πήραμε και εμείς τη νίκη. Ήμασταν τυχεροί, καθώς κερδίσαμε με ένα αυτογκόλ ενώ θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι υπέρ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα (η Ουντινέζε "φωνάζει" για ανατροπή του Ιταλού διεθνούς φορ από τον Ζούλιο Σέζαρ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους)».
Στη συνέχεια, ο «Special One» αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις «ζέβρες»: «Η Ουντινέζε έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες και μας έβαλαν κάτω από πίεση. Εάν θέλει κάποιος να βρει έναν σπουδαίο παίκτη σήμερα θα πρέπει να κοιτάξει στην Ουντινέζε. Θα βρει πολλούς... Εμείς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ο Σαντόν ήταν λίγο κουρασμένος και ίσως η μετακίνησή του στη δεξιά πλευρά δεν τον βοήθησε. Αυτή τη φορά δεν έκανε κανένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Μάξουελ αντίθετα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, ξαναείδα τον Μάξουελ που γνώριζα, αυτόν στην αρχή της σεζόν. Έχει συμβόλαιο μαζί μας, είναι 27-28 ετών, γιατί να μη μείνει. Σε εμένα αρέσει πολύ ο παίκτης».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






