Μετά την ηγετική του εμφάνιση και το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στη Σεβίλλη, ο Ραούλ μίλησε σε τοπικά μέσα και αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα του, όσο και στο ερχόμενο «ελ κλάσσικο» με τη Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός των «Μαδριλένων» δήλωσε περήφανος για τη Ρεάλ αλλά υπενθύμισε πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν ακόμη το πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, καθώς έχουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών.
«Η Σεβίλλη προηγήθηκε, αλλά σκοράραμε πριν το ημίχρονο και αυτό μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, και στην επανάληψη δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Ξέραμε βέβαια πως θα μας δυσκόλευε η Σεβίλλη, αλλά κρατούσαμε τη μπάλα και φτάσαμε στη νίκη. Τα πήγαμε περίφημα» είπε για το ματς της Κυριακής ο Ραούλ.
Στη συνέχεια, ο ηγέτης της Ρεάλ μίλησε και για το προσεχές ντέρμπι με τους «αιώνιους». «Μειώσαμε τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα έχουν το πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Ακολουθούν μερικά σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό του Σαββάτου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε που θα φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά ελπίζω πως θα μας βοηθήσει η ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου».
Στο τέλος των δηλώσεων του, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, δεν θα μπορούσε να μην επαναλάβει την αγάπη του για το σύλλογο. «Είμαι περήφανος για την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο που έχουμε φτάσει ως εδώ. Αποδεικνύουμε πόσο σπουδαία και ιστορική είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι τιμή μου που φοράω αυτή τη φανέλα. Δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ, αρκεί να κερδίζει η ομάδα».
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






