Τα πλέι οφ (1η αγωνιστική) στη Σκωτία ξεκίνησαν, με την πρωταθλήτρια Σέλτικ να "μπαίνει με το δεξί" τις υποχρεώσεις της, στο γκρουπ των πρώτων έξι ομάδων. Οι "καθολικοί" επικράτησαν 3-1 στην έδρα της Αμπερντίν και έφτασαν τους 77 βαθμούς, ενώ αύξησαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ρέιντζερς, όμως οι "διαμαρτυρόμενοι" έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς αγωνίζονται την Κυριακή με τη Χαρτς.
Από εκεί και πέρα, στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, σπουδαία νίκη για την Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία έφυγε με «διπλό» από την έδρα της Χιμπέρνιαν, κάνοντας το βήμα για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Στο δεύτερο γκρουπ των πλέι-οφ, η ουραγός Φόλκερκ επικράτησε 2-1 της Μάδεργουελ, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ωστόσο, με νίκη συνέχισε και η Ιβερνές, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Σεντ Μίρεν.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο 02/05/09 (17:00)
Αμπερντίν-Σέλτικ 1-3
Φόλκερκ-Μάδεργουελ 2-1
Χάμιλτον-Κιλμάρνοκ 2-1
Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-2
Σεντ Μίρεν-Ινβερνές 1-2
Κυριακή 03/05/09
Ρέιντζερς-Χαρτς (17:30)
Δείτε τη βαθμολογία του σκοτσέζικου πρωταθλήματος.
Η επόμενη αγωνιστική:
Πέμπτη 07/05/09
Χαρτς-Χιμπέρνιαν (21:45)
Νταντί Γιουνάιτεντ-Αμπερντίν
Σάββατο 09/05/09 (17:00)
Ρέιντζερς-Σέλτικ (14:30)
Κιλμάρνοκ-Φόλκερκ
Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ
Κυριακή 10/05/09
Ινβερνές-Χάμιλτον (16:00)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






