Ιταλία

«Μπιανκονέρο» ο Κασάνο;

Από εκεί που θεωρούταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Ντιέγκο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους, η εμπλοκή της Μπάγερν Μονάχου και το ενδιαφέρον που δείχνει για τον άσο της Βέρντερ Βρέμης, αναγκάζουν τους ανθρώπους της «κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου να κοιτάξουν και αλλού. Και συγκεκριμένα προς τον Αντόνιο Κασάνο.

Από εκεί που θεωρείτο σχεδόν δεδομένο ότι ο Ντιέγκο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους, η εμπλοκή της Μπάγερν Μονάχου και το ενδιαφέρον που δείχνει για τον άσο της Βέρντερ Βρέμης, αναγκάζουν τους ανθρώπους της «κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου να κοιτάξουν και αλλού. Και συγκεκριμένα προς τον Αντόνιο Κασάνο.

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, η Σαμπντόρια δέχτηκε να πουλήσει το μεγάλο αστέρι της αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθεί οικονομικά. Η Γιουβέντους ευελπιστεί πως η πρόταση 10 εκατ. ευρώ που θα της κάνει, συν τον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο είναι αρκετή για να φέρει τον Ιταλό άσσο στο Τορίνο.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ όμως, αναφέρεται πως η «βέκια σινιόρα» θα κάνει υπομονή λίγο καιρό ακόμα, για να αποφασίσει ο νέος προπονητής της ομάδας αν συναινεί στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραμένει προπονητής της Γιουβέντους, αλλά όπως φαίνεται, όχι για πολύ ακόμα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x