Στο ραντάρ των Ρόμα και Τζένοα φαίνεται να βρίσκεται ο τεχνικός της Σιένα, Μάρκο Τζιανπάολο, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των πλέον ανερχόμενων προπονητων στην Serie Α. αφού στην παρθενική του του χρονιά στην ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις για την αξιοπρεπή πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα την φετινή σεζόν. O Ελβετός προπονητής δεν έχει μείνει σε πάγκο ομάδας, της οποίας έχει αναλάβει, πάνω από δύο χρόνια, γεγονός που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιβεβαιωθεί αν τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Σιένα επαληθευτούν με πιθανότερο προορισμό κάποιον εκ των κορυφαών ιταλικών συλλόγων. «Αν είμαι έτοιμος να αναλάβω κάποιον μεγάλο σύλλογο; Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοιες συζητήσεις. Το σημαντικό τηλεφώνημα που περιμένω μπορεί να έρθει αύριο ή και ποτέ», δήλωσε μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport».
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με διάφορες ομάδες, εκείνος απαντά: «Απέναντι στα όσα διαβάζω, αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με κανέναν. Αυτή η σεζόν με βοήθησε να εξελιχθώ σε προπονητικό επίπεδο. Επίσης, ανέπτυξα εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες».
Το όνομα του 41 ετών τεχνικού πάντως, φαίνεται να είναι πρώτο στην λίστα αντικατάστασης των Λουτσιάνο Σπαλέτι και του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, των Ρόμα και Τζένοα αντίστοιχα. Σχετικά με τους αγώνες της κούρσας του ιταλικού πρωταθλήματος-η Σιένα αντιμετωπίζει την Ίντερ-σχολίασε: «Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε ασφαλείς, αλλά κανένας δεν θέλει να δίνει άσχημη εικόνα προς τα έξω» και κατέληξε: «Τώρα αν αξίζει η Ίντερ τον τίτλο; Μα ήταν αυτή που είχε άνετο προβάδισμα και το πιο δυντό ρόστερ όλη τη χρονιά».
Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






