Άλλη μια δύσκολη σεζόν για τον Ερνάν Κρέσπο πλησιάζει στο τέλος της αφού ούτε με τον Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε θέση στην ενδεκάδα της Ίντερ. Αν και διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, η Φιορεντίνα σκοπεύει να τον εντάξει στο δυναμικό της ενώ και ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.
Το συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή με τους «νερατζούρι» λήγει τον επόμενο μήνα και η ιταλική ομάδα θα τον αφήσει ελεύθερο να διαλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Κρέσπο φαίνεται να έχει επιλέξει την Φιορεντίνα καθώς θα συμμετέχει (πιθανότατα) στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου ενώ του προσφέρει και διετές συμβόλαιο. Εκτός των άλλων, η αγωνιστική απραξία του πρώην διεθνούς επιθετικού, μειώνει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.
Έτσι, ο Κρέσπο θα μεταγραφεί στους «βιόλα» με καθυστέρηση δώδεκα χρόνων περίπου. Το 1997 οι νυν πρωταθλητές Ιταλίας πρόσφεραν στη Φιορεντίνα 25 εκατ. ευρώ και τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή για να φέρουν στο «Ένιο Ταρντίνι» τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο «Μπατιγκόλ» ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στο «Αρτέμιο Φράνκι» και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






