Ισπανία

Μόρις εσύ, σουπερσταρ!

Η καταπληκτική χρονιά του Νασίφ Μόρις με τη φανέλα της Ρεκρεατίβο Ουέλβα επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, μια και οι οπαδοί της ομάδας τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο παίκτη την φετινή σεζόν.

Η καταπληκτική χρονιά του Νασίφ Μόρις με τη φανέλα της Ρεκρεατίβο Ουέλβα επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, μια και οι οπαδοί της ομάδας τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο παίκτη την φετινή σεζόν.

Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Νασίφ Μόρις κέρδισε άνετα την πρώτη θέση με ποσοστό 45% αφήνοντας στη δεύτερη τους Καμούπας και Καλούνγκα με μόλις 13%. Και πως άλλωστε να μην είναι ο κορυφαίος της Ουέλβα όταν πραγματοποίησε μια καταπληκτική χρονιά στην Primera Division όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός αμυντικός ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό, αφού αγωνίζεται στην Ρεκρεατίβο με τη μορφή δανεισμού. Ο ισπανικός σύλλογος όμως έχει οψιόν αγοράς (1,5 εκατ. ευρώ)
την οποία και αναμένεται να ενεργοποιήσει. Ο 27χρονος όμως αμυντικός δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Ουέλβα μια και η ομάδα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Όπως ακούστηκε, ο Μόρις θα αγοραστεί αρχικά από τον ισπανική ομάδα και στη συνέχεια θα πωληθεί σε κάποια άλλη ομάδα της Primera Division. Με τις εμφανίσεις του Νοτιοαφρικανού άσου, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x