Ο Χρήστος Καρυπίδης είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (1/6) το συμβόλαιό του με το σύλλογο.
Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίζονταν στη Σκοτία με τη Χαρτς τα τελευταία τρία χρόνια και πραγματοποίησε 62 εμφανίσεις, ενώ σημείωσε 3 γκολ. Πριν την εμπειρία του εξωτερικού, ήταν βασικό μέλος του ΠΑΟΚ από το 2003 μέχρι το 2006.
Παράλληλα, η Ομόνοια απέκτησε τον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Κύπρου και έπαιζε, όπως και ο Καρυπίδης, στην Σκοτς Πρέμιερ με την Νταντί Γιουνάιτεντ, και τον Γιώργο Παναγή από την Ανόρθωση.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ματίκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






