Μεγάλες βλέψεις έχει για την Τσέλσι ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «μπλε», δεν δίστασε να θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.
«Το Champions League είναι κάτι πολύ όμορφο και το έχω κατακτήσει δύο φορές σαν παίκτης και ισάριθμες σαν προπονητής. Είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και όλες οι ομάδες θέλουν να το κατακτήσουν. Η Τσέλσι έχει φτάσει πέντε φορές τα τελευταία έξι χρόνια στα ημιτελικά, αλλά τώρα πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ελπίζω να το κάνουμε», τόνισε ο 50χρονος προπονητής και πρόσθεσε:
«Εγώ μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μου την πείρα και τις ικανότητές μου. Μου αρέσει να έχω στενή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά, είναι ο μόνος τρόπος για να έρθουν επιτυχίες. Οι στόχοι της Τσέλσι είναι δεδομένοι: κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Λιγκ Καπ και του Champions League. Ασφαλώς δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά ο μόνος τρόπος να τα καταφέρεις είναι με τη δημιουργία μίας ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονται καλά».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






