Πρόταση για την απόκτηση του Χαβιέ Μασκεράνο ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα. Δημοσιεύμα της εφημερίδας «Clarin» στην Αργεντινή αναφέρει πως ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, έχουν ήδη προσεγγίσει τον 25χρονο μέσο της Λίβερπουλ.
Ο Ράφα Μπενίτεθ εμφανίζεται ιδιαίτερα αρνητικός, αφού δεν θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά η άσχημη οικονομική κατάσταση των «κόκκινων» τους αναγκάζει να συζητήσουν το ενδεχόμενη παραχώρησης του Αργεντινού άσου, με ένα ποσό όμως, που θα πλησιάζει τα 40 εκατ. ευρώ.
Οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν αυτά τα χρήματα και προσπαθούν να πλησιάσουν τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να πιέσουν τη Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει με λιγότερα. Ο Γκουαρντιόλα αναζητά ένα αμυντικό χαφ κλάσης για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας αφού υπάρχει ο κίνδυνος Γιάγια Τουρέ και Σεϊντού Κεϊτά να χάσουν μέρος της σεζόν λόγω του Κόπα Άφρικα.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






