Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την ‘Ιντερ και την Μπαρτσελόνα να πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη φετινή «τράμπα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανταλάσσοντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς των Ιταλών με τον Σάμουελ Ετό των Καταλανών, έβαλε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» δήλωσε στο Sky Sport Italia ότι συναντήθηκε με τον Χουάν Λαπόρτα και συμφώνησαν να κρατήσει… ο καθένας τον παίκτη του.
«Δειπνήσαμε μαζί και μιλήσαμε για διάφορα πράγματα, καθώς είχαμε ακούσει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Θέλαμε να δούμε το ενδιαφέρον μας και αυτό της Μπαρτσελόνα για το θέμα. Στο τέλος και οι δύο, εγώ και ο Λαπόρτα, είπαμε μεταξύ μας ότι είναι το καλύτερο να κρατήσει ο καθένας τους παίκτες του», δήλωσε ο ''ισχυρός άνδρας'' της Ίντερ, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «Ίμπρα» θα παραμείνει τελικά στην ομάδα του Μιλάνου.
«Μιλήσαμε για τους παίκτες και πόσο καλά τα πήγαν και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Ο Λαπόρτα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και το δείπνο έληξε καλά. Η συζήτηση γι’αυτό το θέμα έκλεισε. Υπάρχει πάντα η συζήτηση με τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά νομίζω ότι θα μείνει», συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά τον Ντέκο, έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Μουρίνιο, και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ιταλίας για την απόκτησή του, ο Μοράτι ανέφερε: «Ο Ντέκο; Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για αυτόν αν και ξέρω τι έχει πει ο Μουρίνιο σχετικά με τον παίκτη».
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






