Ο προπονητής της Σάντε Φε, Ρούμπεν Ίσραελ, παραιτήθηκε από την ομάδα και έφυγε από την Κολομβία, επειδή δέχτηκε απειλές από οπαδό της ομάδας για να βάλει βασικό έναν συγκεκριμένο παίκτη!
Ο 52χρονος τεχνικός δεχόταν τηλεφωνικές απειλές στο κινητό του τηλέφωνο από έναν άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν πως ήταν από το κλαμπ των «σκληροπυρηνικών» οπαδών της ομάδας. Ο Ίσραελ δήλωσε σε ΜΜΕ της Κολομβίας «ο άνδρας μου είπε ότι εάν δεν βάζω τον Ναζέρα βασικό, θα σκοτώσει την οικογένειά μου και εμένα μαζί». Ο Ίσραελ προσελήφθη στην ομάδα μόλις στα τέλη Μαϊου, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της Σάντε Φε, Αρμάντο Φαρφάν, δήλωσε πως «φοβήθηκε μέχρι θανάτου ο Ρούμπεν, μας ήταν αδύνατο να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα, όσες εγγυήσεις και αν του υποσχεθήκαμε ότι θα του εξασφαλίσουμε».
Το αστείο(!) της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε υποσχεθεί θέση βασικού στον Ναζέρα πριν αρχίσουν οι απειλές κατά της ζωής του. Η ομάδα της Σάντα Φε, έξι φορές πρωταθλήτρια, αλλά 34 χρόνια απούσα από την κορυφή του κολομβιανού πρωταθλήματος, άρχισε από την πλευρά της να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του «φοβισμένου» τεχνικού, κατά προτίμηση κάποιου με στρατιωτική εμπειρία.
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






