Μας έχει συνηθίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ λόγω των μεταγραφών του και των κινήσεων του προκειμένου να κάνει την ομάδα του πανίσχυρη. Ο άνθρωπος που δεν τον αγγίζουν οικονομικές κρίσεις, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των εφημερίδων, όχι επειδή προχώρησε σε άλλη μια μεταγραφή, αλλά για την πρόταση που έκανε και αφορά τη δημιουργία μιας νέας λίγκας.
Φαίνεται ότι η διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ικανοποιεί απόλυτα τον ισχυρό άνδρα της «βασίλισσας», που δεν αρκείται μόνο στις ισχυρές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά επιδιώκει να αλλάξει και τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να αποδείξει ότι η ομάδα του είναι η κορυφαία των κορυφαίων, γι’ αυτό και κάλεσε δημόσια τις μεγαλύτερες ομάδες της ηπείρου να δημιουργήσουν μία νέα "Σούπερ Λίγκα".
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε ότι: «Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία νέα Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα η οποία θα διασφαλίζει ότι οι καλύτεροι θα παίζουν πάντα με τους καλύτερους, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό βέβαια επιθυμούμε να γίνει χωρίς να εγκαταλείψουν οι ομάδες αυτές τα εθνικά πρωταθλήματά τους».
Η άποψη του Πέρεθ εκφράστηκε δημοσίως στην ισπανική τηλεόραση και μένει να δούμε αν το κάλεσμα του θα βρει ανταπόκριση.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






