Φαίνεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραδειγματίστηκε από την πρώτη θητεία του και μετά την απόκτηση των Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά στην γραμμή κρούσης, τώρα κινείται για την ενίσχυση και της αμυντικής γραμμής, καθώς ξέρει ότι μόνο ο Ραούλ Αλμπιόλ δεν φτάνει. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ισπανικό σύλλογο να επιδιώκει την απόκτηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την Ρόμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η διοίκηση των «μερένχες» έχουν ήδη προσεγγίσει την αντίστοιχη των Ρωμαίων, κάνοντας τους πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον Ιταλό ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ, αφού οι «κόκκινοι» ζητούν 47 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό χαφ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι ιθύνοντες της «βασίλισσας».
Έτσι, τα τελευταία νέα μιλούν για την προσπάθεια της Ρεάλ να φέρει στην Μαδρίτη τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ασχέτως αν από τον ιταλικό σύλλογο είχε διαρρεύσει πρόσφατα ότι ο διεθνής αμυντικός χαφ δεν είναι προς πώληση. Αν τελικά το δημοσίευμα της «Marca» ευσταθεί, άγνωστες θα είναι οι προθέσεις της Ρόμα, αφού φαίνεται ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα και της συγκεκριμένης ομάδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρόεδρος των «τζιαλορόσι», Ροζέλα Σένσι, είχε τονίσει ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την αγορά της ΠΑΕ.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






