Προετοιμασία ΑΕΚ

Highlights από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου

*Πρωινό ξύπνημα με έμφαση στη φυσική κατάσταση περιελάμβανε η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ επί αυστριακού εδάφους.

*Πρωινό ξύπνημα με έμφαση στη φυσική κατάσταση περιελάμβανε η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ επί αυστριακού εδάφους.
*Όπως θα διαπιστώσετε και από το σχετικό βιντεάκι στην WEB TV από μια χαρακτηριστική άσκηση, η δουλειά είναι σκληρή και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως αναφέραμε και στα χθεσινά κείμενα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο να φτιάξει μια ανθεκτική και δυνατή ομάδα, στοιχεία που έλειψαν από την περσινή ΑΕΚ.
*Η δεύτερη προπόνηση άρχισε στις 8.15 και κράτησε λίγο παραπάνω από 90 λεπτά. Ξεχωριστή δουλειά και για τον Σλόμπονταν Σούιτσα με τους τερματοφύλακες, μιας και οι δοκιμασίες και γι’ αυτούς δεν είναι λίγες.
* Οι Μίλαν Λούκατς, Σεμπάστιαν Σάχα, Θοδωρής Μοσχονάς και Γιάννης Αραμπατζής έκαναν άλματα πάνω από πάγκους και κάποιες χαρακτηριστικές ασκήσεις και άμεσα καλούνταν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τις βολίδες του Σούιτσα.
* Γερμανός συλλέκτης υπογραφών από διεθνείς ποδοσφαιριστές έκανε 200χλμ προκειμένου να πάρει αυτόγραφο από τον Σωτήρη Κυργιάκο. Λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης έφτασε στο γήπεδο που προετοιμάζεται η ΑΕΚ και περίμενε υπομονετικά μέχρι το τέλος της ,για να αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα διεθνή.
* Αρκετό χιούμορ, αλλά και τις παρατηρήσεις του Μπάγεβιτς προκάλεσε η ασυνεννοησία για μια άσκηση που χρειάστηκε να επαναληφθεί τρεις φορές.
* Ο Αντώνης Κέζος φαίνεται πως λατρεύει την ανηφόρα που βρίσκεται πίσω από τη μια εστία του γηπέδου, καθώς πολλές από τις ασκήσεις του γίνονται σε αυτή την κάπως απότομη ανηφοριά. Μάλιστα μετά από μια κατάβαση έκανε την παρατήρηση στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα πρέπει να κατεβαίνουν έχοντας χαλαρά πατήματα, προφανώς προς αποφυγή και κάποιου τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x