Ιταλία

Μπερλουσκόνι σε «Ρόνι»: «Ανέβα κι υποσχέσου…»

Έναν πρωτότυπο -όσο και παραστατικό- τρόπο, για να «ξυπνήσει» το Ροναλντίνιο ενόψει της νέας χρονιάς, σκέφτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν «υποχρέωσε» το Βραζιλιάνο άσο να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και, ενώπιον όλης της ομάδας, να υποσχεθεί πως φέτος θα είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

Έναν πρωτότυπο -όσο και παραστατικό- τρόπο, για να «ξυπνήσει» το Ροναλντίνιο ενόψει της νέας χρονιάς, σκέφτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν «υποχρέωσε» το Βραζιλιάνο άσο να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και, ενώπιον όλης της ομάδας, να δεσμευθεί πως φέτος θα είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε, σύμφωνα με τη «Gazzeta Dello Sport», λίγο πριν το φιλικό παιχνίδι των «ροσονέρι με τη Βαρέζε χθες, στο προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο. Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπερλουσκόνι ανέβασε το Ροναλντίνιο πάνω στο τραπέζι και βάζοντας τον να απευθυνθεί προς τους συμπαίκτες του, είπε: «Υποσχέσου πως φέτος θα συμπεριφέρεσαι πραγματικά ως επαγγελματίας».

Το… τρικ, μάλιστα, φάνηκε να έχει άμεσα αποτελέσματα, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας στο φιλικό που ακολούθησε, «σερβίροντας» και ένα από τα δύο γκολ της νίκης με 2-0, στο Φίλιπο Ιντζάγκι.

Ο Μπερλουσκόνι φέρεται να υπολογίζει πολύ φέτος στο Ροναλντίνιο, σκεπτόμενος να του αναθέσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις ηγετικές αρμοδιότητες του Κακά, μετά τη μεταγραφή του τελευταίου στη Ρεάλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x