Προετοιμασία ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Μάλαγα ο Εντίνιο

Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΝοvaΣΠΟΡ FM ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Εντίνιο στη Μάλαγα έναντι 1 εκ. ευρώ. Μάλιστα η Ένωση θα διατηρήσει το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. "Θέλω ΑΕΚ και Μπάγεβιτς" δήλωσε ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ροζάριο Σεντράλ. Αύριο το πρώτοστην Σλάβια Πράγας, καλά νέα για τον «σκόρερ» Χουανφράν.

Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΝοvaΣΠΟΡ FM ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Εντίνιο στη Μάλαγα έναντι 1 εκ. ευρώ. Μάλιστα η Ένωση θα διατηρήσει το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. "Θέλω ΑΕΚ και Μπάγεβιτς" δήλωσε ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ροζάριο Σεντράλ.

Η ΑΕΚ θα εισπράξει 1εκ ευρώ σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών, αλλά ταυτόχρονα θα κρατήσει και το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Με αυτόν τον τρόπο λύνεται το πολύκροτο σίριαλ της πώλησης του διεθνή Πορτογάλου επιθετικού με την «Ένωση» πάντως να πετυχαίνει μια καλή συμφωνία που της δίνει το δικαίωμα να διατηρεί και δικαιώματα πάνω στον ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή αναμένεται να τελειώσει και τυπικά μέχρι τη Δευτέρα.

Εκι Γκονζάλες: "Θέλω ΑΕΚ και Μπάγεβιτς"

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να κινείται για την απόκτηση του Έκι Γκονζάλες, αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινά. Όπως δήλωσε ο Αργεντινός μέσος στην ιστοσελίδα www.aek365.gr, ο μάνατζέρ του έχει δεχθεί κρούση από την διοίκηση της ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. «Αν τελικά υπάρξει επίσημη πρόταση εννοείται ότι θα τη μελετήσω σοβαρά» τόνισε ο Γκονζάλες, ο οποίος δεν θεωρεί πρόβλημα την παρουσία του πριν από λίγα χρόνια στον Παναθηναϊκό. «Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Θα ήταν πολύ ωραία να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το θεωρώ θετικό καθώς γνωρίζω το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Ο Αργεντινός παίκτης χαρακτήρισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα και δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Όσο για το χαρακτήρα του… «Δεν έχει καμία σχέση με το αν είμαι πειθαρχημένος ή όχι. Μάλιστα νομίζω ότι είμαι αρκετά πειθαρχημένος σαν παίκτης. Ο τεράστιος όμως ζήλος μου για να κερδίζω κάποιες φορές παρεξηγείται και ίσως από αυτό τον λόγο να έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα»

Επιμέλεια:Τόλης Χριστοφοράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x