Την πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης καταδίκασε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, αναφορικά με τα υπέρογκα ποσά που έχει ξοδέψει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ υπεραμύνθηκε της πρότασης της ομάδας του για να φέρει τον διεθνή Σουηδό Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο «Καμπ Νου».
Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» επιμένει πως η μεταγραφική πολιτική της ομάδας του διαφέρει από αυτήν των «μερένχες» και το κόστος της μετακίνησης του Σκανδιναβού φορ στην Βαρκελώνη δεν προσεγγίζει τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύει ο Πέρεθ. Τα 200 εκατ. ευρώ, ποσό που έχει μέχρι τώρα δαπανήσει η Ρεάλ, για να φέρει στο «Μπερναμπέου» τους Κακά, Ρονάλντο, Μπενζεμά και Ραούλ Αλμπιόλ, είναι ποσό αποτρεπτικό, ειδικά στις εποχές που διανύει η παγκόσμια οικονομία κατά τον Λαπόρτα.
Το ήσυχο μεταγραφικό καλοκαίρι της «Μπάρτσα» έρχεται να ταρακουνήσει η μεταγραφή του επιθετικού της Ίντερ, η οποία θα βγάλει από τα ταμεία των πρωταθλητών Ευρώπης, ποσό της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ και θα στείλει στο «Μεάτσα» τον Σάμουελ Ετό, καθώς και των διεθνή Λευκορώσο Αλεξάντερ Χλεμπ, με τη μορφή δανεισμού.
Παρά την μεγάλη μεταγραφή, ο Λαπόρτα επιμένει: «Είναι διαφορετική μορφή συμφωνίας, καθώς βασίζεται σε ανόμοια και μη συγκρίσιμα οικονομικά μεγέθη, τα οποία είναι ως ένα βαθμό λογικά, ενώ υπάρχει και μία ανταλλαγή και ένας δανεισμός παίκτη, για τα οποία μεριμνήσαμε πριν κλείσει η συμφωνία, προκειμένου να ρίξουμε το κόστος της μεταγραφής» ανέφερε σχετικά.
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






