Προετοιμασία ΑΕΚ

Έδιωξε τον Χουανφράν ο Μπάγεβιτς!

Με ένα παρατράγουδο ξεκίνησε η σημερινή, πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ο Χουανφράν υπέπεσε σε φάουλ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξοργίστηκε!

Με ένα παρατράγουδο ξεκίνησε η σημερινή, πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ο Χουανφράν υπέπεσε σε φάουλ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξοργίστηκε!

Ο προπονητής της «Ένωσης» είχε ζητήσει από όλους τους παίκτες να αποφύγουν εντελώς τα αντικανονικά μαρκαρίσματα (επαιζαν διπλό 7Χ7 στο μικρό γήπεδο), κάτι που όμως δεν τήρησε ο Ισπανός αμυντικός. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διώξει τον έμπειρο άσο από το πρόγραμμα, λέγοντάς του: «Σας είπα χίλιες φορές όχι φάουλ. Φύγε»! Στη συνέχεια βέβαια πήγε στο μέρος του ο Μπουρουτζίκας και τον έβαλε να τρέχει μόνος του…

* Ο Νίκος Καράμπελας ξεκίνησε κανονικά στο οικογενειακό διπλό, αλλά ξαφνικά αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι. Ακολούθως, ο Έλληνας αμυντικός πήγε στον φυσιοθεραπευτή και έκανε μασάζ. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο.

* Στίβο μάχης θύμιζε ένα μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ αφού οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να περάσουν διάφορα εμπόδια και στη συνέχεια έφταναν μετά από περίπου 1’ «ταλαιπωρίας» να κάνουν σουτ- αποκλειστικά με πλασέ- προς το τέρμα! Σε κάποια στιγμή, ο Τζεμπούρ δέχτηκε τις παρατηρήσεις του προπονητή του, αφού προτίμησε να σουτάρει κανονικά.

* Γενέθλια είχε ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έκλεισε τα 30 του χρόνια και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ο πρώτος που του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

* Σε μια άσκηση που έμοιαζε με σκυταλοδρομία με τη μπάλα στα χέρια ή τα πόδια και έπρεπε οι παίκτες να ανεβούν στο τέλος σε ένα ύψωμα, ο Λαγός φάνηκε κάπως πιασμένος και δεν συνέχισε.

* Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μιχάλης Παυλής έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο πόδι και το απόγευμα θα επανεκτιμηθεί η καταστασή του, όπως και του Λαγού ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους γραστροκνήμιους.

* Ο Λούκατς συγκρούστηκε με τον Χετεμάι κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και αποκόμισε έναν ελαφρύ τραυ ματισμό στη μύτη που δεν εμπνέει ανησυχία.

* Πολλά έργα γίνονται στο αναψυκτήριο του προπονητικού κέντρου, αφενός διότι αύριο η ΑΕΚ θα δώσει το δεύτερο φιλικό της με την Ανκαραγκουτσού και αφετέρου διότι τις επόμενες μέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της τοπικής ομάδας του Ζέεφελντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x