Προετοιμασία ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ στο «μικροσκόπιο»

To www.sport-fm.gr, βαθμολογεί τις επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ στον φιλικό αγώνα με την Ανκαραγκιουτσού και επισημαίνει θετικά και αρνητικά.

To www.sport-fm.gr, βαθμολογεί τις επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ στον φιλικό αγώνα με την Ανκαραγκιουτσού και επισημαίνει θετικά και αρνητικά.

Λούκατς: Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της «Ένωσης» δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Ευθύνεται στο πρώτο γκολ, καθόλου σίγουρος στις απομακρύνσεις. Σίγουρα το τρακ έπαιξε τον ρόλο του, αλλά θέλει πολύ δουλειά.

Γεωργέας: Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ φάνηκε να τα καταφέρνει καλύτερα από τον Καράμπελα. Η σέντρα στο πρώτο γκολ βγήκε από την πλευρά του, αλλά δεν είχε κάλυψη. Μετά το 30’ πήρε και ορισμένες επιθετικές πρωτοβουλίες και είχε ένα καλό σουτ που κόντραρε. Αν δεν βρει άλλον η ΑΕΚ θα είναι βασικός.

Καράμπελας: Αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα από την πλευρά του και η ΑΕΚ είχε συνεχώς κενά από εκεί. Έχασε πολλά σπριντ και μονομαχίες, αλλά έχει το ελαφρυντικό πως είχε έναν τραυματισμό στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Πάντως θα πρέπει ν’ αγωνιστεί σκληρά για να πάρει θέση βασικού και σίγουρα όχι με τέτοιες εμφανίσεις.

Κυργιάκος: Στο πρώτο γκολ έχει ευθύνη μιας και χάνει τον παίκτη του και γενικά σήμερα φάνηκε κάπως κουρασμένος συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι όπου είχε παρουσιαστεί πολύ καλός. Είχε ένα γκολ που δεν μέτρησε ο διαιτητής για επιθετικό φάουλ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Μαϊστόροβιτς: Κι αυτός δεν βρέθηκε στην πολύ καλή μέρα, τουλάχιστον όσο με την Κλουζ, αν και ήταν καλύτερος από τον παρτενέρ του και είχε ορισμένες πολύ θετικές ενέργειες. Από τους τρεις στόπερ που αγωνίστηκαν ήταν ο πλέον συνεπής.

Μάκος: Αν και νέος στην ομάδα έδειξε στην πρώτη του εμφάνιση με τους βασικούς πως και μόνο η μεταγραφή του τον έχει αναζωογονήσει. Βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αν και περιμένει κανείς να πάρει ορισμένες περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Πάντως δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα.

Καφές: Πολύ σωστή ισορροπία σε ανασταλτικά και επιθετικά καθήκοντα ο αρχηγός, για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν εκ των κορυφαίων και αποδεικνύει πως δίκαια αναδείχτηκε κάπταιν. Εξαιρετική έμπνευση το πρώτο γκολ, τέλεια εκτέλεση στο δεύτερο.

Γιαχάγια: Ο Γκανέζος καθημερινά κερδίζει πόντους στην εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς και κλέβει τις καρδιές όσων φίλων της ΑΕΚ παρακολουθούν δια ζώσης και από την τηλεόραση τα φιλικά της ΑΕΚ. Ατελείωτα χιλιόμετρα, πολλά κοψίματα, αλλά και σωστές μεταβιβάσεις.

Σκοκο: Παρά τις παραινέσεις των συμπαικτών του να βοηθάει και να μαρκάρει ο Αργεντινός στο δεύτερο φιλικό της «Ένωσης» ήταν αρνητικός. Όχι μόνο μπλεκόταν στην επίθεση, αλλά δεν βοηθούσε και ανασταλτικά. Ήταν μια αρνητική εμφάνιση από έναν παίκτη που περιμένει πολλά απ’ αυτόν ο κόσμος.

Τζεμπούρ: Όταν πέρναγε σέντερ φορ, όσο ήταν 4-3-3 το σύστημα φάνηκε να λειτουργεί καλύτερα ωστόσο σε ορισμένες ενέργειες του θα πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός και να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους με τον Μπλάνκο.

Μπλάνκο: Ξεκίνησε στην κορυφή, πέρασε και δεξιά, αλλά κι αυτός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Το θετικό με τον σούπερ σκόρερ της «Ένωσης» είναι ότι και στην κακή του μέρα θα κάνει μια καθοριστική ενέργεια και αυτή ήταν στη φάση του δεύτερου γκολ, με την έξοχη πάσα που βγάζει στον Καφέ.

Κουτρομάνος: Έδειξε να έχει προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Επιθετικά δεν φάνηκε όσο στο ματς με την Κλουζ, ενώ αμυντικά δεν κάλυψε συγκλίνοντας προς τα μέσα στην άμυνα, στη φάση του δεύτερου γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ.

Ενσαλίβα: Όποιοι συνέκριναν την εικόνα του Γιαχάγια με αυτή του Ενσαλίβα μάλλον θα έβγαλαν τα συμπεράσματα τους. Ο «Ταμ» για μια ακόμα φορά δεν ήταν αυτός που θα περίμενε κανείς και έχασε πολλές μονομαχίες στο κέντρο.

Ιορντάκε: Ο Ρουμάνος χαφ παίζοντας αριστερά έδειξε ότι ολοένα και ανεβάζει στροφές, αλλά του λείπει ακόμα η κατάλληλη φυσική κατάσταση. Πάντως ειδικά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην «Ένωση» και κάποια κομμάτια του ποδοσφαιρικού του ταλέντου.

Μαντούκα: Με την ίδια φόρα που τελείωσε τα πλέι-οφ δείχνει ότι ξεκινά τη χρονιά ο Βραζιλιάνος που είχε χάσει πέρσι την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Θετικός όσο αγωνίστηκε σαν δεξί χαφ, δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός όταν πέρασε σαν δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Παυλή.

Ζεράλντο Άλβες: Έστω και σαν εφεδρεία έδειξε ότι δεν μπορεί ν’ αποτελέσει αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας. Στο τέλος εκνευρίστηκε και ο διαιτητής είπε στον πάγκο της ΑΕΚ να τον αλλάξει.

Παυλής: Ήταν κινητικός, προσπάθησε να μπει στις φάσεις, η αλήθεια όμως είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε.

Χετεμάι: Μπήκε κεφάτος στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό παίζοντας στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Γκέντζογλου: Μπήκε όταν το ματς πλέον είχε γίνει «ροντέο», η βροχή είχε δυναμώσει και ουσιαστικά δεν έπαιξε σε διάστημα ικανό για να κριθεί.

Μανωλάς: Με το που μπήκε ο διαιτητής σφύριξε λήξη, οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x