Την αμφιβολία του για το αν η Ίντερ θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και χωρίς το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξέφρασε ο Τσέζαρε Πραντέλι. Ο προπονητής της Φιορεντίνα θεωρεί τον Σουηδό τον κυριότερο λόγο της κυριαρχίας των «νερατζούρι» μέχρι σήμερα και δήλωσε περίεργος να δει πως ο Μουρίνιο θα διαμορφώσει την τακτική του χωρίς αυτόν.
«Με όλο το σεβασμό στους συμπαίκτες του και στην τακτική του Μουρίνιο, ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο απόλυτος “κυρίαρχος” στο παιχνίδι της ομάδας», τόνισε σε ιταλικά Μέσα ο Πραντέλι.
Δε δίστασε, δε, να «προκαλέσει» τον Πορτογάλο τεχνικό, τονίζοντας πως «θα αναγκαστεί τώρα να αλλάξει το σύστημα του», αλλά και πως «είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα παίξει χωρίς εκείνον, αφού θα πρέπει να αλλάξει ολόκληρο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του».
Πλέον, στην Ιταλία αναμένεται η απάντηση του Μουρίνιο, που, αν για κάτι φημίζεται πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, είναι πως δεν αφήνει τέτοιου είδους «προκλήσεις» να «πέσουν κάτω».
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






