Προετοιμασία ΑΕΚ

Θανόπουλος: «Θα πούμε κάτι μόνο αν είναι τελειωμένο»

«Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να παραμείνει ήσυχος και αν υπάρξει κάτι τελειωμένο σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι, μόνο τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα», ήταν το μήνυμα του Νίκου Θανόπουλου, στην ανάπαυλα της φιλικής αναμέτρησης με την Τσερνομόρετς. Ο πρόεδρος της "Ένωσης", τόνισε πως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές, ενώ ίσως υπάρξει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα το βράδυ.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να παραμείνει ήσυχος και αν υπάρξει κάτι τελειωμένο σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι, μόνο τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα», ήταν το μήνυμα του Νίκου Θανόπουλου, στην ανάπαυλα της φιλικής αναμέτρησης με την Τσερνομόρετς.


Ο πρόεδρος της "Ένωσης", τόνισε πως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές, ενώ ίσως υπάρξει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα το βράδυ. « Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε τις συζητήσεις να ναι ήσυχος ο κόσμος. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να ενισχυθούμε σημαντικά. Νομίζω πως η προετοιμασία πάει πολύ καλά, οι συνθήκες είναι ιδανικές. Από κει και πέρα θα μιλήσω με τον προπονητή, ίσως και σήμερα το βράδυ και με την επιστροφή μου αύριο βράδυ θα ασχοληθούμε με τις μεταγραφές. Πιστεύω θα είναι ένα πρωτάθλημα, ίσως των καλύτερο ετών. Έχουμε κρατήσει τον κορμό, έχουν γίνει κινήσεις, θα γίνουν και άλλες και πιστεύω θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φέτος».

Λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ, στήθηκε ένα μικρό πηγαδάκι με τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο κ.Θανόπουλος τόνισε ότι σε περίπου 10-15 ημέρες θα τελειώσει το θέμα των επενδυτών ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Σεϊντού Γιαχάγια. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι το τελικό ραντεβού για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα γίνει σήμερα το βράδυ αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα πλέον για το τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x