Να ξεχάσει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, πρότεινε στη Μπαρτσελόνα ο περίφημος Ντμίτρι Σέλουκ. Ο μάνατζερ του Ουκρανού αμυντικού, που βρίσκεται εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» των Καταλανών, αμφιβάλλει ζωηρά ότι η Σαχτάρ τον πουλάει ακόμα και κάλεσε τους «μπλαουγκράνα» να ψάξουν αλλού παίκτη για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.
Μπορεί ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, να δήλωσε προ ημερών ότι εκείνη δεν έχει χάσει τις ελπίδες της να αποκτήσει τελικά τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η Σαχτάρ δε δείχνει πλέον τόσο «ζεστή» να τον παραχωρήσει. Κάτι που επιβεβαίωσε με τον πλέον σαφή τρόπο ο Σέλουκ.
«Αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερο για τη Μπαρτσελόνα να ξεχάσει τον Τσιγκρίνσκι και να επικεντρωθεί σε άλλους παίκτες, τους οποίους θα έχει πιθανότητες να αποκτήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός μάνατζερ.
Αφού απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο οι διοικήσεις των δυο ομάδων να ξανασυναντηθούν και υπογράμμισε πως «η Σαχτάρ δεν παραχωρεί πλέον τον παίκτη», εξήγησε χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή, ότι πλέον «δεν αποτελεί θέμα χρόνου, αλλά θέμα χασίματος χρόνου το να μιλάει κανείς γι’ αυτή».
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






