Ιταλία

Σάκι: «Φαβορί για τον τίτλο η Ίντερ»

Την πεποίθησή του ότι η Ίντερ παραμένει η πρώτη υποψήφια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Αρίγκο Σάκι. Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε πως πάρα το γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» έχουν κάνει σημαντικές μεταγραφές οι «νερατζούρι» θα καταφέρουν φέτος να κάνουν το ρεκόρ των πέντε διαδοχικών «σκουντέτο».

Την πεποίθησή του ότι η Ίντερ παραμένει η πρώτη υποψήφια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Αρίγκο Σάκι. Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε πως πάρα το γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» της Γιουβέντους έχουν κάνει σημαντικές μεταγραφές οι «νερατζούρι» θα καταφέρουν φέτος να κάνουν το ρεκόρ των πέντε διαδοχικών «σκουντέτο».

«Η Γιουβέντους έχει αγοράσει δύο σπουδαίους παίκτες τον Ντιέγκο και τον Κασέρες. Ωστόσο η Ίντερ έκανε σημαντικές μεταγραφές με τους Ετό, Μιλίτο και Λούσιο, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί παίκτες. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει ακόμα απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν κατακτήσει τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα και αν τα καταφέρουν και φέτος θα πετύχουν άθλο, οπότε έχουν σημαντικό κίνητρο. Όταν δεν υπάρχει κίνητρο στο ποδόσφαιρο είναι σα να έχεις μια Ferrari χωρίς βενζίνη».

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x