Γενικά

''Μονομαχία'' Μπάγεβιτς-Κάτανετς

Στους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σρέτσκο Κάτανετς κατέληξε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως τελικούς υποψήφιους για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Khaleej Times»

Στους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σρέτσκο Κάτανετς κατέληξε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως τελικούς υποψήφιους για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Khaleej Times».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιουσέφ Σερκάλ, δήλωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης δεν πήρε κάποια απόφαση αλλά εξήγησε ότι οι δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού είχαν το προβάδισμα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κάτανετς, που οδήγησε τη Σλοβενία στο Euro 2000 και το Μουντιάλ του 2002, εξαγρίωσε με τη συμπεριφορά του την αντίστοιχη ομοσπονδία του Κουβέιτ. Ο Σλοβένος τεχνικός είχε έρθει σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του εμιράτου για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής τους στον αγώνα με το Ουζμπεκιστάν, στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ 2006.

Η εφημερίδα παραθέτει πλήρες βιογραφικό των δύο προπονητών κάνοντας εκτενή αναφορά τόσο στο πέρασμα τους από την Ελλάδα, όσο και στις επιτυχίες που είχαν με τη φανέλα της εθνικής Γιουγκοσλαβίας.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x