Stoiximan Super League

AEK: Υπέγραψε ο Γκερέιρο!

Οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μετακίνησης του Ρότζερ Γκερέιρο στην ΑΕΚ. Ο γεννημένος στην Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός αριστερός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο! «Ο Τζεμπούρ ζήτησε να μην παίξει», στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μετακίνησης του Ρότζερ Γκερέιρο στην ΑΕΚ. Ο γεννημένος στην Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός αριστερός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο!

Βάσει αυτού ο 27χρονος άσος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «Ένωση» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν αποκλείεται οι διοικούντες τον «δικέφαλο» να γνωστοποιήσουν σήμερα κιόλας τη μεταγραφή. Μένει να σταλθεί ένα τυπικό έγγραφο από την Λέγκια Βαρσοβίας για να μπορεί ανακοινωθεί η απόκτηση του παίκτη.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, εκτιμάται στις 200.000 ευρώ μια και το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα είχε ισχύ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου!

Όσον αφορά τον Ολεγκέρ Πρέσας, πέρασε στο προσκήνιο από τη στιγμή που ο Άρης έδειχνε αδιάλλακτος για τον Σανέλ Γιάχιτς αξιώνοντας 900.000 ευρώ, όσο ορίζει και η ρήτρα αποδέσμευσής του, για να παραχωρήσει τον Βόσνιο μεσοαμυντικό. Ο Καταλανός αμυντικός, που αναδείχθηκε από την Μπαρτσελόνα, έμεινε εκτός αποστολής για το προσεχές ματς του Άγιαξ για το Europa League. Το ετήσιο κασέ του ήταν της τάξεως του ενός εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε 127 συμμετοχές και 1 γκολ με την Μπαρτσελόνα στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε από το 2002 έως το 2008.

Mάλιστα με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αποκαλύπτοντας ότι είναι κοντά σε συμφωνία: «Πράγματι η ΑΕΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ολεγκέρ. Μίλησα με τον κύριο Θανόπουλο ο οποίος μας έδειξε ότι θέλει πάρα πολύ τον Ολεγκέρ στην ΑΕΚ μεταφέροντας μου πως αυτό είναι επιθυμία του προπονητή της ΑΕΚ. Εχουμε προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις και μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό σημείο», ήταν το πρώτο σχόλιο του ατζέντη του Καταλανού σέντερ μπακ και πρόσθεσε:

«Ο Ολεγκέρ μου ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως τον καλύπτει απόλυτα η προοπτική της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα γνωστή, ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό που ενδιαφέρει τον πελάτη μου είναι να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο Αγιαξ είναι σίγουρο πως δεν θα σταθεί εμπόδιο και αυτό που απομένει είναι να τα βρούμε εμείς με τον κ. Θανόπουλο στο οικονομικό. Μπορώ να πω πως είμαστε κοντά αλλά θα μου επιτρέψετε να μην σας πω λεπτομέρειες. Υπάρχει διαφορά αλλά πιστεύω πως θα τα βρούμε γιατί είναι μικρή και τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης θέλουν να συνεργαστούν».

Με Καφέ στα χαφ και Τζεμπούρ στην… εξέδρα

Ολοκληρώνεται απόψε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα των play-offs του Europa League κόντρα στη Βασλούι. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στον Ράφικ Τζεμπούρ, που επικαλούμενος ενοχλήσεις στο γόνατο έμεινε εκτός αποστολής, αν και φημολογείται έντονα πως η απόκτηση του Νέμεθ κι ενός ακόμη επιθετικού τον ωθεί στην έξοδο. Ο 62χρονος Σερβοέλληνας τεχνικός υπολογίζει και πάλι στον Καφέ, ο οποίος θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα δίπλα στον Μάκο, στο 4-2-3-1. Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος, Μαντούκα, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο είναι η πιθανότερη σύνθεση της ομάδας.

Επίσημα στην Κέρκυρα ο Μπερνς

Το δανεισμό του νεαρού Αυστραλού μεσοεπιθετικού, Νέιθαν Μπερνς, στην Κέρκυρα για τη νέα περίοδο γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΑΕΚ. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Nathan Burns στην ΠΑΕ Κέρκυρα, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x