Ο ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών ήταν προσκεκλημένος της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ουσέιν Μπολτ παρακολούθησε τον αγώνα κόντρα στη Λα Κορούνια (3-2) από τις εξέδρες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και εν συνεχεία δείπνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε είπε:
«Θα νικούσα σε έναν αγώνα δρόμου τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με ή χωρίς μπάλα. Είμαι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο και θα τον κέρδιζα εύκολα. Ήμουν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο όταν έπαιζα στο σχολείο και μου άρεσε πολύ», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ και πρόσθεσε: «Ο Φαν Νίστελροϊ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και για αυτό ήμουν φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πλέον είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί ο Φαν Νίστελροϊ είναι εδώ, όπως και ο φίλος μου ο Κριστιάνο».
Όσο για τον αγώνα που είδε και την επίσκεψή του στη Μαδρίτη, ο Μπολτ είπε: «Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρων και πιο πολύ μου άρεσε ο Λασανά Ντιαρά, που μου θύμισε λίγο τον εαυτό μου όταν παίζω ποδόσφαιρο. Πέρασα πολύ όμορφα, ήταν όνειρό μου να επισκεφτώ τη Μαδρίτη και υπόσχομαι να ξαναέρθω. Οι άνθρωποι της Ρεάλ μού φέρθηκαν πολύ όμορφα κι ένιωσαν σαν στο σπίτι μου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






