Οι παράγοντες της Μαρσέϊγ ισχυρίζονται, ότι τους προτάθηκε ο Λι Γιουνγκ Πο, της Αϊντχόβεν. Ο Ασιάτης αμυντικός αποτελεί μεταγραφικό «στόχο» της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και σε περίπτωση που αποκτηθεί από τη γαλλική ομάδα, θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη.
Για τον ταλαντούχο Κορεάτη υπήρχε έντονη φημολογία ότι ενδιαφέρονταν γι’ αυτόν οι Τόττεναμ και Μονακό. Ο πρόεδρος της Μαρσέϊγ όμως, Πάπε Ντιούφ, δήλωσε ότι προτάθηκε και στην ομάδα του ο Λι. Για να γίνει αυτό όμως ο πρόεδρος των Μαρσεγέζων, θα πρέπει να παραχωρήσει στην PSV τον Τάϊε Τάϊβο. Ο επικεφαλής λοιπόν του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού της Γαλλίας , προσπαθεί να κρατήσει απεγνωσμένα στο «Βελοντρόμ» τον Νιγηριανό άσο και απέρριψε την πρόταση των ιθυνόντων της ολλανδικής ομάδας αρχικά. Από εκεί και πέρα τόνισε ότι δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί η Μαρσέϊγ για ανταλλαγές παικτών με άλλη ομάδα.
«Εάν ο κύριος Χίντινγκ, θέλει να μας παραχωρήσει τον Λι και να του δώσουμε τον Τάϊβο, αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να μας μπερδέψει. Το γεγονός και μόνο ότι μας προτείνουν κάτι τέτοιο μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Προς το παρόν είναι καλύτερο να κρατήσουμε τον μικρό Τάϊβο, αφού θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο μέλλον.
Επιπλέον, η Μαρσέϊγ θα κινηθεί για την απόκτηση κι ενός τερματοφύλακα, σύμφωνα με τον κύριο Ντοιύφ, αφού ο Φαμπιάν Μπαρτέζ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ καιρό ακόμα: « Ο Μπαρτέζ θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του τον Οκτώβριο και είναι καθήκον μας, να εντάξουμε στο ρόστερ μας ένας γκολκίπερ». Υποψήφιοι για να καλύψουν αυτή τη θέση είναι οι: Μπερτράντ Λακέ , ο Γιάννικ Κεσνέλ της Μπενφίκα και ο Ρούντι Ρίου. Τέλος, στο επόμενο ματς της γαλλικής ομάδας για το κύπελλο Ιντερτότο θα αγωνιστεί το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Φρανκ Ριμπέρι, της Γαλατασαράϊ.
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






