Την ικανοποίησή του για την κατάρριψη του ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ραούλ. Ο επιθετικός των «μερένχες» έφτασε της 525 συμμετοχές με τους Μαδριλένους, στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2 – 0), ξεπερνώντας τον Μανουέλ Σαντσίς.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αυτή που πετύχαμε. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, σε μια σκληρή έδρα, όπως είναι το “Μαδριγάλ”. Παίζουμε καλά και κερδίζουμε συνέχεια, παρόλο που έχουμε τρία παιχνίδια τη βδομάδα» δήλωσε ο Ισπανός στράικερ, σε ισπανικά ΜΜΕ.
Για το ρεκόρ, ο 32χρονος επιθετικός συμπλήρωσε: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ περήφανος για το ρεκόρ αυτό, να γίνω δηλαδή ο παίκτης που φόρεσε τη λευκή φανέλα της Ρεάλ τις περισσότερες φορές, αν και το μυαλό μου βρίσκεται στο επόμενο ματς της ομάδας μου».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






