Ισπανία

Να ιδρύσει σχολείο ποδοσφαίρου θέλει ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δε θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, όταν τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αντίθετα, σκοπεύει να επιστρέψει στα νέα παιδιά, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δε θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, όταν τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αντίθετα, σκοπεύει να επιστρέψει στα νέα παιδιά, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να τους δώσει κάτι, όπως πήρε κάποτε κι αυτός από τον Μπόμπι Τσάρλτον. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, που είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους κι ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, τόνισε σε μία συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, ότι δε σκοπεύει να ασχοληθεί με την προπονητική. «Η προπονητική δεν με ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δημιουργία σχολείων για το ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω κάτι για τα παιδιά», δήλωσε ο Άγγλος σταρ.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν πήγαινε ακόμη σχολείο, κέρδισε έναν διαγωνισμό στο σχολείο του μεγάλου Μπόμπι Τσάρλτον και στη συνέχεια υπέγραψε, την ημέρα των 14ων γενεθλίων του, συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2003.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x