Ισπανία

Ινιέστα: «Αν με εκτιμήσουν, θα μείνω»

Το «μπαλάκι» στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα έριξε με δηλώσεις του στην ισπανική «AS», ο μεσοεπιθετικός του συλλόγου Αντρές Ινιέστα, αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσής του συμβολαίου του με την ομάδα της Καταλονίας.

Το «μπαλάκι» στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα έριξε με δηλώσεις του στην ισπανική «AS», ο μεσοεπιθετικός του συλλόγου Αντρές Ινιέστα, αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσής του συμβολαίου του με την ομάδα της Καταλονίας.

Ο 25χρονος άσος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην αγαπημένη του «Μπάρτσα», παρά το γεγονός πως δεν έχει φτάσει στα χέρια του, κάποια επίσημη πρόταση της διοίκησης, προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον παίκτη. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ελπίζει η προσφορά του συλλόγου να είναι αντάξια των όσων έχει προσφέρει.

«Δεν γνωρίζω αν θα υπογράψω συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, αυτό που γνωρίζω είναι πως η ομάδα ξέρει να εκτιμά και τους παίκτες που έχει και όχι μόνο αυτούς που αποκτά από άλλες ομάδες. Αν θα μου προτείνουν συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές, θα είναι κάτι που θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το σημαντικότερο πράγμα είναι πως οι άνθρωποι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά τα όσα έχω προσφέρει. Πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με την διοίκηση και να συζητήσουμε, ωστόσο δεν νομίζω πως θα προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα», οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης με Ισπανία και Μπαρτσελόνα.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x