Αρνητικός στο να γίνει ο νέος κυβερνήτης του «κίτρινου υποβρυχίου» δείχνει να είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας Λουίς Αραγονιές, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία.
Ο 71χρονος τεχνικός δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει ξανά χρέη προπονητή σε σύλλογο, αφού η προχωρημένη του ηλικία δεν του επιτρέπει να βρίσκεται υπό καθημερινή πίεση. Το γεγονός αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ της έγκριτης «Marca», η οποία δείχνει πεπεισμένη πως ο Αραγονιές δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του κατά τα φαινόμενα αποχωρήσαντα, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας αναφέρει πως, μοναδική περίπτωση για να ξαναδεί κάποιος τον Μαδριλένο τεχνικό σε πάγκο ομάδας, είναι να επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας, μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία του στο Euro 2008, όπου και το κατέκτησε.
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






