Δύο γκολ του Νέστα στο 81΄ και στις καθυστερήσεις χάρισαν μια σπουδαία νίκη στη Μίλαν με σκορ 2-1 επί της «ψυχομένης» Κιέβο στη Βερόνα, στο ματς που έριξε την αυλαία της ένατης αγωνιστικής του Campionato. Το συγκρότημα του Ντι Κάρλο είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ στο 7΄. Οι «ροσονέρι» με το σημερινό, αλλά και με τα αποτελέσματα που πήρε απέναντι σε Ρόμα (2-1) και Ρεάλ Μαδρίτης (3-2 εκτός) δείχνουν πως ξεκινούν την αντεπίθεσή τους, όμως τουλάχιστον στην Ιταλία έχουν πολύ δρόμο, μιας και βρίσκονται στην πέμπτη θέση, επτά βαθμούς πίσω απ’ την Ίντερ.
Οι συνθέσεις:
ΚΙΕΒΟ (Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Φρέι, Μορέρο, Μαντέλι, Μαντοβάνι, Λουτσιάνο, Ιόρι (85΄ Μπεντιβόλιο), Μαρκολίνι (79΄ Αριάτι), Πίνζι, Πελισιέρ, Μπογκντάνι (67΄ Γκρανόκε)
ΜΙΛΑΝ (Λεονάρντο): Ντίντα, Όντο, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι (88΄ Τζαμπρότα), Φλαμινί, Πίρλο, Ζέεντορφ, Πάτο, Χούντελααρ (60΄ Μποριέλο), Ροναλντίνιο (79΄ Ιντσάγκι)
Επιτέλους νίκη η «Γιούβε», σούπερ γκέλες για Ρόμα, Φιορεντίνα!
Στους τέσσερις βαθμούς μείωσε τη διαφορά της απ’ την πρωτοπόρο Ίντερ η Γιουβέντους, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Σιένα. Ο Αμάουρι στο 72΄ έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «μπιανκονέρι» μετά από τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη. Αδιόρθωτη η Ρόμα και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της, γνώρισε την ήττα 1-0 απ’ το τελευταίο Λιβόρνο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με τους δεύτερους να παίζουν με δέκα απ’ το 64΄ (αποβλήθηκε ο Ντε Λούσια). Ήττα σοκ και για τη Φιορεντίνα με σκορ 1-0 απ’ τη Νάπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι».
Σπουδαία επικράτηση της Κάλιαρι με σκορ 3-2 επί της Τζένοα στη Σαρδηνία. Σε ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιζαν με δέκα απ’ το 76΄ (κόκκινη ο Μορέτι). «Τρίποντο ανάσα» για την Αταλάντα που επιβλήθηκε 3-1 της Πάρμα στο Μπέργκαμο. Στα υπόλοιπα ματς, η Μπάρι νίκησε 2-0 τη Λάτσιο, ενώ το Παλέρμο έκαμψε με σκορ 1-0 την αντίσταση της Ουντινέζε.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής:
Σάββατο 24/10
Σαμπντόρια-Μπολόνια 4-1
(7΄ Πατσίνι,16΄,33΄ Μανίνι,26΄ Ζίγκλερ-62΄ Οσβάλντο)
Ίντερ-Κατάνια 2-1
(13΄ Μουντάρι,31΄ Σνάιντερ-84΄ Μασκάρα)
Κυριακή 25/10 (16:00)
Αταλάντα-Πάρμα 3-1
(43΄ Βαλντές,52΄ Τιριμπόκι,84΄ Πελούσο-77΄ Παλόσκι)
Μπάρι-Λάτσιο 2-0
(11΄ Μπαρέτο,69΄ Μεγκιορίνι)
Κάλιαρι-Τζένοα 3-2
(55΄ Μπιοντίνι,77΄ Νενέ,87΄ Λατσάρι-21΄ Μέστο,59΄ Φλοκάρι)
Φιορεντίνα-Νάπολι 0-1
(88΄ Μάτζιο)
Παλέρμο-Ουντινέζε 1-0
(87΄ Μπόβο)
Ρόμα-Λιβόρνο 0-1
(40΄ Ταβάνο)
Σιένα-Γιουβέντους 0-1
(72΄ Αμάουρι)
Κιέβο-Μίλαν 1-2
(7΄ Πίνζι-81΄,90΄ Νέστα)
Δείτε τη βαθμολογία της Serie A
Η επόμενη αγωνιστική (10η ):
Τετάρτη 28/10 (21:45)
Μπολόνια-Σιένα
Κατάνια-Κιέβο Βερόνα
Τζένοα-Φιορεντίνα
Γιουβέντους-Σαμπντόρια
Λάτσιο-Κάλιαρι
Λιβόρνο-Αταλάντα
Νάπολι-Μίλαν
Πάρμα-Μπάρι
Ουντινέζε-Ρόμα
Πέμπτη 29/10
Ίντερ-Παλέρμο 21:45
Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






