Θέμα ωρών είναι κατά τον αντιπρόεδρο της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, η ανακοίνωση της απόκτησης (με δανεισμό) του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο εκ των ισχυρών ανδρών του ιταλικού συλλόγου επεσήμανε πως η συμφωνία μεταξύ Μίλαν και παίκτη θα επιτευχθεί το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Ο 65χρονος Ιταλός αποκάλυψε πως η συμφωνία για τον δεύτερο δανεισμό του παίκτη από την αμερικάνικη ομάδα είναι πολύ κοντά, αφού και ο ίδιος ο Βρετανός σούπερ σταρ επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί σε μεγάλο σύλλογο της «Γηραιάς Ηπείρου», προκειμένου να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο, να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010.
«Η συμφωνία για τον Μπέκαμ έχει ολοκληρωθεί. Σε λίγες ώρες εμείς και οι Γκάλαξι θα ανακοινώσουμε επίσημα την συμφωνία. Απλά περιμένουμε τα τελευταία έγγραφα, ούτως ώστε ο παίκτης να επιστρέψει και τυπικά στον σύλλογο», οι δηλώσεις Γκαλιάνι σε Ιταλούς δημοσιογράφους.
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






