Το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και έκτο τη φετινή σεζόν σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς στη χθεσινή νίκη της Σέλτικ επί της Κιλμάρνοκ με 3-0. Ο 24χρονος επιθετικός πέτυχε με κεφαλιά το δεύτερο γκολ της ομάδας του, διατηρώντας τη στην κορυφή με 23 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Χιμπέρνιαν και τέσσερις από τη Ρέιντζερς, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.
«Χάρηκα που σκόραρα. Ήμουν άτυχος στο Λιγκ Καπ απέναντι στη Χαρτς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Δουλεύουμε σκληρά και βελτιωνόμαστε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε καλά και ποτέ δεν είχαμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως και ο κόσμος πιστεύει σε μας», τόνισε ο «Sam», ενώ για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα είναι παράξενο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς, όπως και η Ρέιντζερς. Είμαστε στην κορυφή, αλλά από την πείρα μας τις τελευταίες δύο σεζόν γνωρίζουμε πως όλα είναι πιθανά. Σε αυτή τη φάση πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύεις για τη νίκη. Είμαστε σε καλή θέση, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη να διανύσουμε. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν καλές ομάδες, όπως η Μάδεργουελ και η Αμπερντίν, αλλά πιστεύω πως και πάλι η Σέλτικ με τη Ρέιντζερς θα είναι αυτές που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο».
Την προσεχή Πέμπτη η Σέλτικ αντιμετωπίζει στη «Νόρντμπανκ Αρένα» το Αμβούργο για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Το Αμβούργο έχει ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζεται στην έδρα του. Όμως είναι θετικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω πως μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






