Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Στουρμ Γκρατς και η ισοπαλία της ΑΕΚ κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κυριαρχούν σήμερα (06/11) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η έλευση του Έκτορ Κούπερ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του Άρη.
Ειδικότερα:
«Κάθε χρόνο Ευρωπαϊός», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, ενώ η Εξέδρα γράφει «Θα ΠΑΟ μακριά!».
Το Goal News αναφέρει «Τους γλέντησε ο Λέτο!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Ο συνήθης ύποπτος»
Το «Φως» γράφει «Ο Γκέκας θέλει…», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «2 σούπερ μεταγραφές!»
Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Μας κάνει πλάκα ο Θεός», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Της μοίρας της γραφτό».
Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Ευρω-Πανάθα», ενώ η Derby News αναφέρει «Καθάρισε και προχωράει». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «μπαίνει κι άλλος στον Ολυμπιακό, μετά τον Λαυρεντιάδη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






