Την άποψή του πως ο Βίκτορ Βαλντές είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου εξέφρασε ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πορτιέρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση φέτος, όμως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προτιμάει τον Ίκερ Κασίγιας για τη θέση του βασικού κίπερ της εθνικής Ισπανίας.
«Πρέπει να κληθεί στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των Καταλανών σε ισπανικά ΜΜΕ, ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτόν και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αν τον επέλεγε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο Βίκτορ (Βαλντές) είναι καλύτερος από τον Ίκερ (Κασίγιας)».
«Είναι φανερό πως διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει βασικός στην Ισπανία και το αποδεικνύει κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι. Κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις, χαρίζοντας στην Μπαρτσελόνα πολλούς βαθμούς» τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






