Ιταλία

Στο «κόλπο» Τουρέ και η Ίντερ!

Ολοένα και πληθαίνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες του μέσου της Μπαρτσελόνα, Γιάγια Τουρέ. Αυτή τη φορά, στη λίστα με τις ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πρώην χαφ του Ολυμπιακού προστέθηκε η Ίντερ.

Ολοένα και πληθαίνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες του μέσου της Μπαρτσελόνα, Γιάγια Τουρέ. Αυτή τη φορά, στη λίστα με τις ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πρώην χαφ του Ολυμπιακού προστέθηκε η Ίντερ.

Από τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει ότι τη φετινή σεζόν εμπιστεύεται περισσότερο τον Κεϊτά στη θέση του 26χρονου διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, οι φήμες αναφορικά με το μέλλον του Τουρέ στη Μπαρτσελόνα έχουν «οργιάσει». Μάλιστα, λέγεται ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» κατά τη προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Μετά, λοιπόν, από τους «πολίτες» και άλλες ομάδες τις Premier League που φέρονται να κινούνται για την απόκτησή του, στο «κόλπο» ενδέχεται να μπουν -και μάλιστα πολύ δυναμικά- οι «νερατζούρι».

Δεδομένης της καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους προέδρους των δύο ομάδων, τον Μάσιμο Μοράτι και τον Ζουάν Λαπόρτα, ύστερα από την ανταλλαγή των Ετό και Ιμπραΐμοβιτς, η ιταλική ομάδα θεωρείται ότι έχει ένα αβαντάζ έναντι των υπολοίπων συλλόγων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

«Εάν η Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Γιάγια Τουρέ, τότε θα βρούμε άλλη μεγάλη ομάδα για αυτόν», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ στην ιστοσελίδα «Puntosport.net» και κατέληξε ρίχνοντας τα… «καρφιά» του προς τον προπονητή των «μπλαουγκράνα»:

«Αντιλαμβάνομαι ότι σε μία μεγάλη ομάδα γίνεται ροτέισον, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι πάντα ο ίδιος παίκτης που μένει εκτός ενδεκάδας; Έχει παίξει σε πέντε μόνο παιχνίδια, ενώ ο Κεϊτά έχει παίξει σε δέκα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x