Η απώλεια του Τζοβάνι Έλμπερ, δεν έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στους πρωταθλητές Γαλλίας. Οι σχέσεις του παίκτη με την διοίκηση της ομάδας φαίνεται να έχουν επέλθει σε κρίση.
Και αυτό, γιατί ο Βραζιλιάνος επιθετικός προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, χωρίς ωστόσο να πάρει άδεια από την ομάδα του, με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Ζαν Μισέλ Ολά, με δηλώσεις του αναφέρει πως θα λάβει δραστικά μέτρα έτσι ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Αυτό δείχνει αντιεπαγγελματισμό. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά θα πάρω μέτρα. Είναι η δεύτερη φορά που παραβιάζει όρο στο συμβόλαιό του αφού την προηγούμενη προσπάθησε να αγωνιστεί τη στιγμή που οι γιατροί δεν του το είχαν επιτρέψει». Υπέρ του προέδρου στάθηκε και ο τεχνικός της Ολιμπίκ, Πολ Λε Γκεν.
«Επέτρεψα στον Έλμπερ να πάει στη Στουτγκάρδη για αποθεραπεία αλλά δε μου ανέφερε ποτέ πως σκόπευε να προχωρήσει σε νέα εγχείρηση. Συν τοις άλλοις, δε μας είπε τίποτα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του».
Να θυμίσουμε πως ο Έλμπερ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο σε αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του «Σαμπιονά» κόντρα στη Μετς και παίρνοντας αυτόνομη άδεια, μετέβη στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






