Μουντιάλ 2010

Κούπερ: «Προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα»!

Να κάνει σκάουτινγκ στην Αργεντινή για χάρη της Ελλάδας προσφέρθηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ! Ο προπονητής του Άρη, με αφορμή την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων»: «…Μου αρέσει το γεγονός ότι Αργεντίνη και Ελλάδα αναμετρώνται στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου… Αν πάντως χρειαστεί - με δεδομένο ότι βρίσκομαι στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη - προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα στο σκάουτινγκ για την αντιμετώπιση της Αργεντινής»!

Να κάνει σκάουτινγκ στην Αργεντινή για χάρη της Ελλάδας προσφέρθηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ! Ο προπονητής του Άρη, με αφορμή την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, η οποία έφερε, μεταξύ άλλων, την Αργεντινή απέναντι στην Ελλάδα, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων»: «…Μου αρέσει το γεγονός ότι Αργεντίνη και Ελλάδα αναμετρώνται στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου… Αν πάντως χρειαστεί - με δεδομένο ότι βρίσκομαι στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη - προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα στο σκάουτινγκ για την αντιμετώπιση της Αργεντινής»!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ

«Καταρχήν πρέπει να τονίσω ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος. Μου αρέσει το γεγονός ότι Αργεντινή και Ελλάδα αναμετρώνται στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Περιμένω να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο δυνατές ομάδες που βέβαια έχουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Εύχομαι επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου να έχει ήδη κριθεί η πρόκριση και να έχουν ήδη κερδίσει και οι δύο ομάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση», σημείωσε ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη και συμπλήρωσε με αρκετή δόση χιούμορ: «Αν πάντως χρειαστεί - με δεδομένο ότι βρίσκομαι στον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη - προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα στο σκάουτινγκ για την αντιμετώπιση της Αργεντινής. Ελπίζω πάντως πραγματικά να είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που θα περάσουν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x