Για ακόμα μία φορά, ο Αντρέι Σεβτσένκο, δήλωσε περίτρανα πως είναι ευτυχισμένος που αγωνίζεται στη Μίλαν και πως, σε καμιά περίπτωση, δεν επιθυμεί να φύγει από τον σύλλογο του Μιλάνου.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Ουκρανός στράικερ των «ροσονέρι» αποτέλεσε τον «νούμερο ένα» μεταγραφικό «στόχο» της Τσέλσι, των Μουρίνιο και Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας ήταν διατεθειμένος να ξοδέψει το μυθικό ποσό των 60 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 95 εκατομμύρια ευρώ) για να δει, τον κορυφαίο σέντερ φορ του κόσμου, ντυμένο στα «μπλε». Παρ’ όλα αυτά, ούτε η Μίλαν φάνηκε πως ήθελε να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά και ο ίδιος ο Σεβτσένκο έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία να παραμείνει στο Μιλάνο.
«Η Μίλαν πάντα πίστευε σε εμένα. Από τη στιγμή που με αγόρασαν, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν σε μένα, ακόμα και όταν προσφέρθηκαν για την απόκτησή μου πάρα πολλά χρήματα», δήλωσε στην «Corriere della Sera» ο Ουκρανός επιθετικός και συνέχισε: «Αισθάνομαι υπέροχα στο Μιλάνο. Ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι έχει κάνει πάρα πολλά για την οικογένειά μου. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσω. Η Μίλαν είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει το Μιλάνο, η Ιταλία και ο τρόπος ζωής».
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






