Γενικά

Πήρε Γεμπόα η Γκενκ

Τον Γκανέζο επιθετικό της Χάποελ Τελ Αβίβ, Σάμουελ Γεμπόα, απέκτησε η Γκενκ, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Τον Γκανέζο επιθετικό της Χάποελ Τελ Αβίβ, Σάμουελ Γεμπόα, απέκτησε η Γκενκ ,με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει σε όλα εδώ και μια εβδομάδα, όμως χρειάστηκε χρόνος μέχρι να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής για τους όρους του συμβολαίου του. Ο 24χρονος επιθετικός υπέγραψε τελικά συμβόλαιο που λήγει το 2013.

«Πηγαίνω στην Γκενκ για να την βοηθήσω να κατακτήσει ότι καλύτερο της αξίζει» δήλωσε ο Αφρικανός παίκτης, που το 2004 είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x