Φαίνεται πως η Λυών θα αναμειχθεί σε όλα τα μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Μετά την πώληση του Εσιέν, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μάικλ Όουεν. Ο προπονητής της ομάδας Ζεράρ Ουγιέ δήλωσε στη «Σαν» χαρακτηριστικά: «Αν με ρωτούσατε για το αν θα ήθελα τον Όουεν στην ομάδα, θα σας απαντούσα πως ασφαλώς και θα τον ήθελα».
Αν και η Λυών ενισχύθηκε στην επίθεση με τον Τζον Κάριου, η περίπτωση απόκτησης του 25χρονου Άγγλου εξετάζεται σοβαρά, αν και πληθαίνουν κάθε μέρα οι φωνές από τη Μαδρίτη που καλούν τον Όουεν να μείνει στη Ρεάλ.
Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Τόμας Γκράβεσεν εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη «βασίλισσα» ο διεθνής επιθετικός; «Αν ο Μάικλ φύγει θα είναι τεράστια απώλεια γιατί είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Κάθε φορά που παίζει σκοράρει και δείχνει ποιότητα», ήταν τα λόγια του Δανού μέσου.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






