Την άποψη του Λουίς Φαν Γκάαλ ζήτησε η “AS” να σχολιάσει την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολλανδός προπονητής έριξε ευθύνες στον πρόεδρο της «βασίλισσας» τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
«Ο Πέρεθ δεν έχει μάθει τίποτα από τα λάθη του στο παρελθόν. Η Ρεάλ θα πρέπει να έχει αποκτήσει μία φιλοσοφία σαν ομάδα, και όχι απλώς να σκορπάει χρήματα», τόνισε -αρχικά- ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου.
«Είχα προβλέψει ότι η Ρεάλ θα αποκλειόταν. Μία ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί μόνο από τα πολλά χρήματα και με το να αγοράζεις ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






