Σίγουρα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ολόκληρου του κόσμου, αλλά και οι αναμετρήσεις της «βασίλισσας» κόντρα στην άλλη μεγάλη ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ξεσηκώνουν το κοινό. Η «ταυρομαχία» Ρεάλ εναντίον Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μαγνητίζει τα βλέμματα και το μαδριλένικο ντέρμπι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Primera Division.
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικές εμφανίσεις. Οι «μερένχες» έχοντας σε μεγάλα κέφια Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, επικράτησαν εκτός έδρας 4-2 της Χετάφε, ενώ οι «ροχιμπλάνλος» νίκησαν 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και άρχισαν ξανά να ονειρεύονται ευρωπαϊκά. Ο Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετά από τα «όπλα» του, αφού για διάφορους λόγους αναμένεται να μην αγωνιστούν οι Κακά, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Πέπε, Γκούτι, Μαχαμαντού και Λασανά Ντιαρά.
Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται το Σάββατο και θα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη μέρα για να μπορέσει να μείνει χωρίς την παρέα της στην κορυφή. Οι «μπλαουγκράνα» όμως δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν τη Μαγιόρκα που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και διεκδικεί έξοδο στο Champions League.
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο «Μαδριγάλ», όπου η Βιγιαρεάλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη μίνι κρίση που περνάει η Σεβίλλη και να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο» που θα της επιτρέψει να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πολλές οι απουσίες για μια ακόμη φορά για τους Ανδαλουσιανούς, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Αντόνιο Αλβάρεθ, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κονκό, Σκιλασί, Ντούσερ και Ακόστα, ενώ αμφίβολος είναι ο Λουΐς Φαμπιάνο.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 27/03
Μάλαγα-Τενερίφη (19:00)
Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα (21:00)
Σαραγόσα-Βαλένθια (23:00)
Κυριακή, 28/03 (18:00)
Λα Κορούνια-Χετάφε
Εσπανιόν-Σπόρτινγκ Χιχόν
Οσασούνα-Αλμερία
Χερέθ-Βαγιαδολίδ
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Δευτέρα, 29/03
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σανταντέρ (22:00)
Η επόμενη αγωνιστική (30ή):
Σάββατο, 03/04
Σαραγόσα-Μάλαγα (19:00)
Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00)
Σεβίλλη-Τενερίφη (23:00)
Κυριακή του Πάσχα, 04/04 (18:00)
Αλμερία-Μαγιόρκα
Χετάφε-Εσπανιόλ
Σπόρτινγκ Χιχόν-Χερέθ
Βαλένθια-Οσασούνα
Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ
Σανταντέρ-Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λα Κορούνια (22:00)
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






