Ότι δεν υπήρξε ποτέ η Ίντερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο αποκλεισμός από το Champions League… προσποιήθηκε η Μπαρτσελόνα και «σαρώνοντας» 4-1 τη Βιγιαρεάλ μέσα στο «Μαδριγάλ», υπενθύμισε ότι παραμένει «αφεντικό» στην Primera Division.
Με τον Τσάβι να επιστρέφει στα «κεράσματα» (δύο ασίστ κι ένα γκολ) και τον Μέσι στα… «πιώματα» (δύο τέρματα), οι Καταλανοί πέρασαν με άριστα το ένα από τα δύο «διαγωνίσματα» που τους απέμεναν στις τελευταίες αγωνιστικές -το άλλο στη Σεβίλλη- ώστε να ανακηρυχθούν και φέτος πρωταθλητές.
Ο Μπόγιαν, με εξαιρετικό σόλο, πέτυχε το τρίτο γκολ των «μπλαουγκράνα», που αποσπάστηκαν ξανά τέσσερις πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης (υποδέχεται αύριο την Οσασούνα).
Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια της Primera Division, όπου κυριάρχησε το μεγάλο διπλό της Βαλένθια μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ.
Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής
Σάββατο, 1/5
Λα Κορούνια-Σαραγόσα 0-1
(49’ Κολούνγκα)
Μάλαγα-Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1
(79’ Καϊσέδο - 43’ αυτ. Μπάχα)
Τενερίφη-Σανταντέρ 2-1
(45’ Ρόμαν, 56’ πεν. Αγιόθε - 71’ Τσίσκο)
Βαγιαδολίδ-Χετάφε 0-0
Χερέθ-Αλμερία 2-1
(27’ Αρμεντέρος, 94' Μπερμέχο - 33’ Σοριάνο)
Εσπανιόλ-Βαλένθια 0-2
(61’, 74’ Ζίγκιτς)
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-4
(67’ Γιορέντε - 19’, 88’ Μέσι, 34’ Τσάβι, 42’ Μπόγιαν)
Κυριακή, 2/5
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης (18:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα (20:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα (22:00)
Η επόμενη (36η) αγωνιστική
Τετάρτη, 5/5
Χετάφε-Σπόρτινγκ Χιχόν
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ
Σανταντέρ-Σεβίλλη
Μπαρτσελόνα-Τενερίφη
Αλμερία-Βιγιαρεάλ
Βαλένθια-Χερέθ
Σαραγόσα-Εσπανιόλ
Οσασούνα-Λα Κορούνια
Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάλαγα
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






